Get Adobe Flash player

 

Lambert Miklós: Szenzorok – elmélet és gyakorlat

Lambert Miklós:
Szenzorok – elmélet és gyakorlat

A több mint 600 oldalas mű hiánypótló az automatizálás, mérnöki tervezés gyakorlatában, de az üzemfenntartásban, karbantartásban dolgozók is eredményesen forgathatják. Az öt fejezetből az első fejezetben a szenzorok működését ismerhetjük meg, amelyet a második fejezet fizikai magyarázata egészít ki, majd a harmadik és negyedik fejezet a szenzorok jelátviteli módjait és az irányításban elfoglalt helyüket mutatja be, az ötödik fejezet pedig az alkalmazástechnikának ad helyet, gyártók CD-ivel. A gyakorlati szakember számára olvasmányos művet – a témában jobban elmélyülőknek – apróbban szedett analitikai levezetések egészítenek ki.

A mű megjelenése is formabontó, a „kapcsos könyv” felépítés lehetővé teszi, hogy az újabb alkalmazások pótlólag befűzhetők legyenek, sőt, az olvasó saját jegyzeteit, kiegészítéseit is beillesztheti.

Az első négy fejezet bekötött formában a borító zsebében helyezkedik el, az ötödik fejezet a befűzős.

Az egyetemek, főiskolák kiegészítő irodalomként ajánlják a hallgatóknak.

A szerző okleveles villamosmérnök, digitális elektronika szakmérnök. Több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik az ipari automatizálás és a professzionális ipari elektronika területén, évekig oktatott mérnök-tanárként és vezetett mérnöktovábbképző tanfolyamokat. Kutató és fejlesztőmunkáját – a rendszeres publikáció mellett – hét szabadalom és tizenkét szakkönyv fémjelzi.

1992 óta az Elektronet főszerkesztője.

Az A-4 formátumú könyv.

Megrendelhető:

Műszaki Kiadványok Kiadó
1055 Budapest, Nyugati tér 8. I/6.
Telefon: +36-1-302-8057
Mobil: +36-30-218-7461
E-mail: mk@muszakikiadvanyok.hu

A könyv ára: 9 800,-Ft + 5% ÁFA