Get Adobe Flash player

A globálisan növekvő populáció igényeit az orvostechnika rohamos fejlődése próbálja kielégíteni, minél korszerűbb és megbízhatóbb berendezésekkel. A technológia változott mára, nem a betegségek észlelését, hanem azok megelőzését tartja szem előtt. Automata tesztelő berendezések könnyű használta segíti az orvosokat a diagnózisok gyors megállapításában és a megfelelő prognózis felállításában.Egy egészségügyi eszközgyártó cég a minőség és megbízhatóság előtérbe helyezésével az iparág élvonalába kerülhet. A gyógyászati iparágról szerzett széles körű ismeretei alapján az SKF egyedülálló termék és szolgáltatás választékot dolgozott ki, amely megfelel minden előírásnak és szabványnak, így az EN és UL szabványnak is.

Átlagos kórházi röntgen vizsgálószobában 8 különféle terméket kínál az SKF:

Csapágyakat a forgatáshoz, lineáris elemeket a vezetéshez, golyós és görgős orsókat a mozgatáshoz, szenzoros csapágyakat méréshez, oszlop- és lineáris aktuátorokat az emeléshez, vezérlő elemeket az irányításhoz.

A berendezésekbe való beépülésük helyigénye minimális, kényelmesen kezelhetők és beállíthatók. A nagy emelő teljesítménnyel kombinált különböző kompakt és modern oszlopok lehetővé teszik a betegek és az eszközök csendes és biztonságos kezelését, csökkentve a páciensre nehezedő stresszt.

Ezenfelül az SKF komplett mechatronikai egységekkel is tud segíteni, beleértve a motorizálást és mérőrendszert is.

 

Az SKF vezető gyártó és szállító a csapágyak, tömítések, mechatronikai termékek, szolgáltatások és kenési rendszerek területén. A konszern szolgáltatási ajánlata magában foglalja a műszaki tanácsadást, karbantartási szolgáltatásokat és a továbbképzést is.

Az SKF képviseletei több mint 130 országban megtalálhatók, és világszerte több mint 15 000 szerződött partner forgalmazza termékeit.

 

Prezenszki Tibor
SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt.