Get Adobe Flash player

Mágneses-membrán adagoló-szivattyúk a Lutz-Jesco-tól sokoldalú alkalmazási lehetőséggel

Az ez évi ACHEMA kiállításon, 2012. június 18-22 között, Frankfurtban (Main), a Lutz-Jesco először mutatta be a MAGDOS mágneses membrán adagolószivattyúk új modelljeit.

A MAGDOS LK és a MAGDOS LP egyenként 7 teljesítményi tartományban áll rendelkezésre. A teljesítményi határ  0,5 – 15 l/h között és 16 bar ellennyomásig terjeszkedik. A dupla golyós szelepek  egzakt adagolásról gondoskodnak. Az adagolási teljesítmény megfelelő beállításához a MAGDOS LK lökethossza manuálisan beállítható vagy egy külső vezérlő jellel állítható. A MAGDOS LP –nél a lökethossz egy plusz 0/4…20 mA jellel állítható. Így Ön pillanatok alatt adagolhat.

MAGDOS LK

 

MAGDOS LP

A felhasználási feltételeknek megfelelően különböző alapanyagok, szívó- és nyomóoldali csatlakozások alkalmazhatók az adagolási feladatokhoz. Az alapanyagok leegyeztetése után mindkét szivattyú típus a legtöbb folyamat alkalmazásokhoz beillesztethető.

Egy leegyeztetett tartozék szett tartalmaz tömlőt, adagolószelepet és szívógarnitúrát, a széleskörű tartozék programmal már semmi sem áll útjában egy gyors üzembe helyezéshez és az optimális eredmények eléréséhez.

Egy robusztus és karbantartás barát mágneses meghajtó a szállított közegeket, mint pl.: savak, lúgok, kicsapó- és pelyhesítő szerek, megbízhatóan és pontosan adagolja.

A MAGDOS LK és LP nem csak az elegáns designról, hanem a többnyelvű grafikus kijelzőjéről is felismerhető, valamint az adagolószivattyú könnyen kezelhető beépített tasztatúrájával könnyen kezelhető.

Opcionálisan a MAGDOS LP-hez ethernet- interface is rendelhető. A hálózati csatlakozáson keresztül vezérelhető a löketfrekvencia és a löketszámok. Ezen felül az ellenirányból minden hibajel is továbbítható.

A kompakt adagolószivattyúk minimális helyigénnyel rendelkeznek minden adagolási rendszerben és további segédanyagok nélkül három különböző helyzetben, álló ill. jobbra- és balra orientáltan a falra szerelhetőek.

Kontakt:
Lutz-Szivattyúk Magyarország Kft.
9024 Győr, Vasvári P. u. 9.
Tel.: 06-96/419-813
Fax.: 06-96/419-814
E-mail: lutz-szivattyuk@lutz.hu
www.lutz-jesco.de