Get Adobe Flash player

Még több konfekcionált motorkábel

A kölni energialáncokat- és kábeleket gyártó szakvállalat, az igus GmbH, tovább bővítette készre konfekcionált motorkábel programját.

A kölni energialáncokat- és kábeleket gyártó szakvállalat, az igus GmbH, tovább bővítette készre konfekcionált motorkábel programját. összesen 1.335 fajta szabványos „Ready-Cable“ vezeték kapható raktárról 24 órán belüli vagy még aznapi kiszállítással, állítja a vállalat. A vállalat internacionalizálása révén (28 igus-lerakat, 41 hivatalos partner, 10 konfekcionáló gyár) világszerte ugyancsak igen rövid szállítási határidők realizálhatók.

A már régóta kapható rendszermegoldások (Fanuc, Lenze, Rexroth, SEW, Siemens és mások) most újakkal bővültek: B&R, Baumüller, Beckhoff, Berger Lahr, Danaher Motion, ELAU, Fagor, Heidenhain, NUM és Stöber. Az energialáncokban elhelyezkedő, 7,5xd minimális hajlítási sugárral rendelkező teljesítmény-, szervo-, jeladó-, jel- és motorkábelek (PVC, PUR, TPE) tetszés szerinti hosszban kaphatók, minimum-rendelési kikötés, kismennyiségi felárak és leszabási költségek nélkül. Valamennyi konfekcionált vezeték hajtóműgyártó-számmal ellátva kapható. A cég saját technikumában folytatott számítógépes digitális- és nagyfeszültségű ellenőrzés biztosítja a bevizsgált minőséget.

PM2609-01a kép aláírása: igus GmbH, Köln
Az igus kibővítette „Ready-Cable“-programját. 1.335 konfekcionált motorkábel kapható raktárról többek közt a Fanuc, Lenze, Rexroth, SEW, Siemens és mostantól a B&R, Baumüller, Beckhoff, Berger Lahr, Danaher Motion, ELAU, Fagor, Heidenhain, NUM és Stöber rendszerekhez.

KAPCSOLAT:
igus® Hungária Kft.
Mogyoródi u.32.
1149 Budapest
Phone    1/306-6486
Fax    1/431-0374
info@igus.hu
www.igus.hu