Get Adobe Flash player

 Villamosenergia-szolgáltatás, villamosipari és épületvillamossági berendezések

A Schneider Electric a World Future Energy Summit 2011 platina

 

A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája idén
platina szponzorként vesz részt az Egyesült Arab Emirátusokbeli Abu
Dhabiban megrendezett World Future Energy Summiton.

Teljes hír olvasása

 

Megújuló energetikai technológiákra és forrásokra 4,5 milliárd eurós pályázat

Mintegy 4,5 milliárd euró összegű pályázatot írt ki az Európai Unió alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiákra és megújuló energiaforrásokra – olvasható a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium honlapján.

Teljes hír olvasása

 

Összefogás az intelligensebb épületek fejlesztése érdekében

Új, intelligensebb épületek létrehozására alkalmas megoldást mutatott be a Schneider Electric és az IBM, amely segíti a vállalatokat a működésükhöz kapcsolódó energiaköltségek akár 30%-os csökkentésében, valamint az aktív energiamenedzsment segítségével környezetvédelmi céljaik megvalósításában.

Teljes hír olvasása

 

ABB Társadalmi felelősségvállalás

ABB Társadalmi felelősségvállalás

SOS Leukémiás Gyermekekért Alapítvány – 2009. év
Cégünk a 2009. évben kiemelt hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra és az ügyfelei számára szánt ajándékok jelentős összegével – dolgozóink ajánlására – az “SOS Leukémiás Gyermekekért Alapítvány”-t, mint országos hatáskörű szervezetet támogatta. Bízunk benne, hogy ez által Partnereink is úgy érzik, hogy nagyban hozzájárultak ezen alapítvány támogatottainak 2009. évi karácsonyi örömeihez.

Teljes hír olvasása

 

Még több konfekcionált motorkábel

A kölni energialáncokat- és kábeleket gyártó szakvállalat, az igus GmbH, tovább bővítette készre konfekcionált motorkábel programját.

A kölni energialáncokat- és kábeleket gyártó szakvállalat, az igus GmbH, tovább bővítette készre konfekcionált motorkábel programját. összesen 1.335 fajta szabványos „Ready-Cable“ vezeték kapható raktárról 24 órán belüli vagy még aznapi kiszállítással, állítja a vállalat. A vállalat internacionalizálása révén (28 igus-lerakat, 41 hivatalos partner, 10 konfekcionáló gyár) világszerte ugyancsak igen rövid szállítási határidők realizálhatók.

Teljes hír olvasása