Get Adobe Flash player

                         

                            AZ OLDAL FEJLESZTÉS ALATT ÁLL. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.

 

A kiadványokról

A kiadvány általában ingyenes, nyílt árusításra nem kerül. Terjesztése elsősorban a felhasználó és alkalmazó cégek és szakemberek körében kiállításokon, vásárokon és szakmai rendezvényeken.

A szakmai írások szerzői hazai és külföldi (kutatóintézetekben, felsőoktatásban és az iparban dolgozó) szakemberek. Szakmai írások, valamint PR cikkek közlését a reklámozó cégek is kezdeményezhetik.

A kiadvány A/4-es formátumban, íves ofszet nyomással, 90 g-os matt műnyomó papíron, 250 g-os fóliázott műnyomó karton borítóval készül.

 

Számítógépes adathordozón leadható anyagok:

A hirdetés layoutokat PC-n QuarkXPress, PageMaker, Illustrator, CorelDraw programokkal kérjük. A Microsoft Word, PowerPoint-ból csak szövegeket fogadunk.

A CorelDraw-ban készült anyagokhoz a betűkészlet(ek)et mellékelni kell, illetve kérjük a betűk vonallá konvertálását.

Lehetőleg CMYK színeket kell használni, a PANTONE-színek ezekkel sokszor nem helyettesíthetők. A képeket, emblémákat, ábrákat minden esetben külön file-ban is mellékeljék.

Raszteres kép esetén (színmélység CMYK, grayscale v. bitmap) a TIFF, az EPS vagy a Photoshop formátum a megfelelő. A JPEG (JPG) formátumot max. 50 %-os tömörítésig tudjuk elfogadni. Ne használjanak RGB és különféle 256 színes (GIF, PCX) formátumokat. A képek felbontása legalább 250 dpi, fekete-fehér (bitmap) kép esetén legalább 600 dpi legyen. Vektoros grafikákat Illustrator, FreeHand vagy CorelDraw-ban fogadunk.

email-en anyagokat közvetlenül legfeljebb 5 MB méretben küldhetnek. Lehet tömöríteni (zip, rar), szegmentálni.

Esetleg kérjük használni az ingyenesen használható óriás fájl küldő weboldalakat (pl. mammutmail.hu).

A készen kapott anyagok kivételével a hirdetés, közlemény szerkesztett, tördelt anyagát, levonatát a megrendelőnek jóváhagyásra bemutatjuk.