Get Adobe Flash player

A CoroThread 266 felhasználók kiaknázhatják a GC1135 előnyeit a rozsdamentes és szuperötvözeteknél
A forgácsolószerszámok és szerszámrendszerek specialistája, a Sandvik Coromant újdonságcsomagja a CoroPak 10.1 tartalmazza a GC1135-ös lapkaminőséget is, amellyel az elképzelhető legjobb minőség érhető el a menetmegmunkálási műveletek során.

Az új lapkaminőség kiegészíti a közelmúltban piacra dobott GC1125 minőséget. Miközben mindkettő jó funkcionalitást és teljesítményt kínál minden ISO-anyagban, egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ha a menetmegmunkálási műveleteket nagyobbrészt acél, öntöttvas vagy alumínium munkadarab anyagokon végzik, akkor a GC1125 minőség az első számú választás. A rozsdamentes acélok, szuperötvözetek és az éles vágóéleket igénylő profilok esetén azonban a forgácsoló üzemek kiaknázhatják a GC1135-ös újító kialkításának előnyeit.

Mindkét minőség a merev, kiváló pontosságú menetmegmunkáló szerszámcsalád, a CoroThread 266 új, 16 mm-es lapkaméretében kapható. A 16 mm-es lapka alkalmas a legtöbb általános menetmegmunkálási alkalmazáshoz, és a biztonságos lapkaleszorítása révén kihasználja az egyedi iLock™ felfekvőfelület előnyeit. A Sandvik Coromant iLock lapkarögzítése speciálisan tervezett sínrendszert és hornyokat használ a kivételes stabilitás megteremtése érdekében, valamint a nagyobb pontosság és a kevesebb fogásvétel segítségével növeli a menetmegmunkálási teljesítményt.

Fényképfelirat: A Sandvik Coromant bevezette GC1135 lapkaminőséget, amelynek segítségével a lehető legjobb minőség érhető el rozsdamentes acélok, szuperötvozetek és az éles vágóéleket igénylő profilokon végzett menetmegmunkálás esetén.

Sandvik Coromant

A Sandvik Coromant, a Sandvik Tooling csoporton belül található termékcsoport, amely világszerte piacvezető az esztergáló, maró és fúró szerszámok, valamint az esztergákhoz és megmunkáló központokhoz gyártott moduláris szerszámrendszerek választékában. A Sandvik Coromant 8 000 munkatársa, értékesítési és műszaki személyzete a világ több, mint 60 országában támogatja a felhasználókat. Emellett fejlett viszonteladói hálózattal is rendelkezik. A világ különböző pontjain található 20 legmodernebb felszereltségű termelékenységi központunkban képzéseket tartunk a gépi megmunkálás eszközeiről és megoldásairól.

Elérhetőség értékesítési kérdésekkel kapcsolatban:

Kérjük, látogasson el a honlapunkra: www.sandvik.coromant.com/hu