Get Adobe Flash player

A Hexagon Metrology ma nyilvánosságra  hozta, hogy megvásárolta a hosszú ideje vele együttműködő üzleti partnerét a Kompakt-gép Kft. A partnerek 25 éves együttműködést tudnak maguk mögött. Mostantól az üzleti tevékenységet a már megalapított vállalkozás, a Hexagon Metrology Kft. végzi.

A Hexagon Metrology közvetlen jelenléte tovább erősíti a magyarországi szerviz és kereskedelmi  tevékenységét ugyanúgy, mint a csoport teljes metrológiai termék kínálatának elérhetőségét.

“A Hexagon Metrology-val folytatott több év gyümölcsöző együttműködés után  nagyon büszkék és boldogok vagyunk, hogy tagjai lehetünk ennek a metrológiai családnak.”-mondta Balogh Ferenc, a Kompakt-gép Kft. alapítója, akit a Hexagon Metrology Kft cég ügyvezető igazgatójává neveztek ki.  “Örömünkre szolgál, hogy különböző tevékenységeinket egy szervezeten keresztül ajánlhatjuk Magyarországon, melyet a tapasztalt Balogh Ferenc vezet.” – nyilatkozta Holger Fritze, a Hexagon Metrology Central Europe ügyvezető igazgatója. A Hexagon Metrology Kft. a Hexagon Metrology Central Europe regionális szervezet része, melyet Holger Fritze vezet, és a cég Budapesten működik.

Ugyanitt Precision Center ( kalibráló és bemutató  központ ) is működik majd. Az új helyen a vevők megismerkedhetnek a Hexagon Metrology széles termékválasztékával, részt vehetnek képzéseken és termékbemutatókon. A Hexagon Metrology Kft. felelős a cég Magyarországon folyó összes kereskedelmi és szerviz tevékenységéért, ugyanúgy mint a kiemelt vevők és létező viszonteladók támogatásáért.

A Hexagon Metrologyról

A Hexagon Metrology a metrológiai termékek és szolgáltatások átfogó választékát  ajánlja minden ipari méréstechnikai alkalmazáshoz különböző ipari területek részére, mint autóipar, repülőgép ipar, energetikai ipar  és orvostechnikai ipar. Vevőink részére azonnal használható mérési információkat szolgáltatunk termékük teljes életciklusa alatt – a tervezéstől és fejlesztéstől egészen a gyártásig, végszerelésig, végső ellenőrzésig.

Biztosítjuk vevőink részére világszerte gyártási folyamataik teljes ellenőrzését, hogy növelhessék termékeik minőségét és emeljék termelékenységük hatékonyágát, a Hexagon Metrology több, mint 20 gyártóbázisa, valamint a szervizre és bemutatókra szolgáló 70 Precision Centere, továbbá az öt kontinensen dolgozó több  mint 100 viszonteladóból álló hálózata által.  További információ elérhető:  www.hexagonmetrology.com.

A Hexagon Metrology a Hexagon része (Nordic tőzsde: HEXA B; www.hexagon.com). A Hexagon vezető globális szállítója azon tervezési, mérési és megjelenítési technológiáknak, melyek biztosítják a felhasználók  részére a tárgyak tervezését, mérését és pozicionálását, továbbá lehetővé teszik az adatmegjelenítést és adatfeldolgozást.

További információért kérjük lépjen kapcsolatba: Birgit Albrecht, Marketing & Communications Manager Phone: +41 44 809 3571, E-mail: press@hexagonmetrology.com